Категорија: Последни понуди Isuzu

ЛЕКАРСКИ ПОПУСТ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

За сите членови на Македонското лекарско друштво, Аутомакедонија обезбеди специјални опусти и бенефиции за купување на производите и користење на услугит во фирмите од групацијата. Конкретно, со потврда за членство во МЛД, можете да добиете попусти на возилата на Opel од 9,5 до 26%, на возилата I

Категорија: Последни понуди Isuzu

Isuzu D-Max одличен за Вашата флота

Категорија: Последни понуди Isuzu

KAМИОН ЗА 32.500 ЕВРА

Категорија: Последни понуди Isuzu

Isuzu D-Max oд 17.191 евра

Категорија: Последни понуди Isuzu

Најопремениот Isuzu D-Max Quasar

Дата: 03.02.2019

Isuzu D-Max со двојна кабина

Новиот пикап камионет ISUZU D-Max со двојна (crew) кабина, компактен common rail дизел мотор на Isuzu со зафатнина од 1,9 литри, моќност од 163 коњски сили и погон на сите тркала (4x4), можете да го д

прочитај повеќе
Дата: 04.08.2017

ISUZU КАМИОНИ ОД ЗАЛИХА

Аутомакедонија во соработка со ISUZU и Sparkasse Leasing ја моделираше специјалната понуда за бестселер камионите од серија N со вкупна бруто маса од 5,5 и 7,5 тони. Понудата се однесува за крајно

прочитај повеќе