Skoda Fabia 1.6 дизел

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Skoda Fabia 1.6 дизел

3.600 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2010
 • 01/01/1970
 • 168.552
 • Дизел
 • 5 врати
 • Бела
Опрема

Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила