Renault Megane 1.5 DCi / 86ks

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Renault Megane 1.5 DCi / 86ks

3.950 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2008
 • 27/11/2020
 • 81.700
 • 1.5 DCI
 • 86ks
 • Дизел
 • Мануелен
 • Седан
 • Сива
Опрема

Board computer

Електрика на предни стакла

Радио CD/MP3

Клима уред

Два сета гуми

Две кодирани картици (клучеви)

 

Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила