OPEL INSIGNIA

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 150, 3103 149

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

OPEL INSIGNIA

9.190 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2011
 • 10/03/2019
 • 180.000
 • 2.0 CDTI
 • 160 KS
 • Дизел
 • Мануелен
 • Седан
 • Бела
Опрема
Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила