Opel Astra Караван 1.4 бензин

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Opel Astra Караван 1.4 бензин

2.800 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2008
 • 28/10/2020
 • 144.000
 • 1.4
 • 90 ks
 • Бензин
 • Мануелен
 • Караван
 • Сива
Опрема

 

 • Мануелна клима уред
 • ABS
 • серво волан
 • Електрика на предни прозори,
 • електрика на надворешни ретровизори
 • Радио ЦД
 • Кровни шини

 

Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила