Ford Mondeo

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Ford Mondeo

5.850 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2010
 • 14/10/2020
 • 188.000
 • 2.0
 • Дизел
 • Мануелен
 • Седан
 • Црвена
Опрема

Неувезувано
Ниво на опрема – Titanium
Кожен ентериер
Дисплеј во боја
Електричен пакет

Автоматски клима уред
Алуминиумски бандажи
Зелен картон
Прва регистрација 10.10 2010

 

 

Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила