Combo VAN – Специјална понуда за DEMO возило

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Combo VAN – Специјална понуда за DEMO возило

10,900 + ддв EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2019
 • 05/03/2020
 • 325
 • 1.6
 • 75ks
 • Дизел
 • Мануелен
 • Бела
Опрема

-ABS,HHS

Клима уред

-Серво волан

-Радио со 4 звучници,Bluetooth и USB

Десна лизгачка врата во товарен дел без простор

-Воздушно перниче за возач

-Електрика на предни прозори

-Автоматска контрола на светлата

-Електрично подесување и греење на ретровизори

-650 kg носивост

-Волумен на товарен простор 3.3 м3

Euro 6

 

Единствена можност за плаќање на рати!

Цена во евра Учество Рок на отплата Месечна рата
12.900 eur 22% 72 месеци 172 eur

 

All-focus

All-focus

Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила