Chevrolet Cruze

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

Chevrolet Cruze

6.850 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2009
 • 19/11/2017
 • 114.000
 • 2.0
 • 127 ks
 • Дизел
 • Седан
 • Сива
Опрема
Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила