BRIDGESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

BRIDGESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

Во новиот Сервис за замена и балансирање гуми на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, во тек е голема сезонска распродажба на зимски гуми од брендот BRIDGESTONE.

Најдобрите зимски гуми на BRIDGESTONE сега можете да ги добиете по специјални цени, со попусти до 35%

Во центарот на Аутомакедонија, можете да добиете : замена и балансирање гуми, подесување геометрија на тркалата (центрирање) со врвната опрема на RAVAGLIOLI, хотел за гуми, а посетата можете да ја искористите и за брз сервис (проверка на возилото, промена на масло, филтри, течности).

Информации и закажување сервис за промена на гуми на тел. 02 3103 264 и моб. 072 915 102

bridgestone

ЗИМСКИТЕ ГУМИ НА BRIDGESTONE СО ВРВЕН, ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ

Моделот на зимски гуми – Blizzak LM 005 на BRIDGESTONE, има премиум квалитет и перформанси. На тестирањата во 2019 година, гумите Blizzak LM 005, постигнуваа одлични резултати, секогаш на врвот.

Во димензијата 225/45 R17, на тестирањето на најреномираниот автомобилски магазин – Ауто Билд на кое беа тестирани 53 модели на гуми, LM 005 остварија најдобри резултати и беа избрани за најдобра зимска гума на тестот.  Повеќе информации на линкот ТУКА.

87b369a9860b51bd4ec3e248314b98ec

Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на гумите BRIDGESTONE за Македонија.

Асортиманот и ценовникот на гумите BRIDGESTONE можете да ги најдете на линкот ТУКА.