Aтрактивна понуда за KORANDO

Aтрактивна понуда за KORANDO

Изберете го Вашиот KORANDO!
Премиум SUV, произведен во Јужна Кореја, сега можете да го добиете и со вреден ПОДАРОК пакет :
🎁 Каско осигурување во првата година,
🎁 Прва регистрација и
🎁 Сет зимски гуми!
Избери и вози веднаш! Одлични понуди за финансирање (финансиски и оперативен лизинг), старо за ново…
Само во Аутомакедонија!
Тел. 071 346 919, 02 3103 130
https://ssangyong.automakedonija.com.mk/ssangyong-korando/