АSTRA СЕДАН ЗА 169 ЕВРА

Со најновата и најатрактивна понуда во новата 2019 година, функционалната OPEL ASTRA Sedan со динамичниот турбо мотор со зафатнина од 1,4 литри и моќност од 140 коњски сили, може да биде Ваша за само 13.380 евра (826.884 денари).

Одличната семејна или бизнис Astra можете да ја набавите и на лизинг, со учество од само 2.995 евра (можна е и замена – старо за ново) и месечна рата од само 169 евра, само во Аутомакедонија!

Повеќе за Astra Sedan можете да најдете на линкот тука. 

Или на тел. 02 3103 130